Visual Design.

Wij vinden code schrijven leuk. Maar het ontwerpen van visuals die het netvlies doen prikkelen, daar worden wij net zo vrolijk van!

Hoekstra Multimedia begrijpt de combinatie van visual design, webdesign en user experience design maar al te goed. En wij helpen jou daarom graag jouw doel zo goed mogelijk te bereiken!

Prestaties, toegankelijkheid en goede technieken zijn belangrijk. Maar een goed visueel geheel heeft net zoveel aandacht nodig.

 

Contentcreatie

Bedrijfsidentiteit.

De identititeit van een product of bedrijf is heel belangrijk voor de buitenwereld. ‘Branding’ zorgt er voor dat mensen herkennen welke elementen of producten een relatie hebben tot jouw concept of bedrijf.

Samen met jou gaat Hoekstra Multimedia zorgvuldig te werk. We kijken samen naar jouw wensen en de missie en visie van het bedrijf.

Op basis van deze data gaan wij aan de slag en verzorgen wij een all-in-one oplossing in de vorm van een stijlgids. Dit is vanaf nu de heilige bijbel voor alle digitale en fysieke producten die in de toekomst gemaakt zullen worden.

Het is een manifest die door iedereen in het bedrijf geraadpleegd kan worden voor het gebruik van kleur, typografie, beeldmateriaal en publicatiestijlen.

Teksten schrijven, storytelling

Van ontwerp naar code.

Hoekstra Multimedia is gespecialiseerd in het maken van interactieve prototypen waarmee getest kan worden.

Samen met jou en eventueel andere belanghebbende gaan wij aan de slag met een ontwerp. Dit ontwerp wordt vervolgens zorgvuldig getest.

Resultaten uit tests nemen wij mee in het iteratieproces om tot een sterker ontwerp te komen.

Helemaal tevreden met het ontwerp? Dan kunnen wij het ontwerp omzetten tot een werkende website of applicatie voor in de productie!

 

Fotografie door Hoekstra Multimedia voor jouw website

Digitale media en print.

Wij zijn een digital agency met een expertise voor digitale interactieve media.

Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van grafische oplossingen zoals posters, flyers, logo’s, social media templates en nog veel meer!

Van ontwerp tot aan drukwerk. Wij nemen jouw zorgen uit handen!

Wij werken volgens de professionele standaard. Van ons kan je hoge kwaliteit grafische oplossingen verwachten die multi-inzetbaar zijn!

 

video opnamen en montage

Van kleine flyers tot advertentiezuilen naast de A2.

Hoekstra Multimedia werkt zoveel mogelijk met schaalbare media. Het maakt niet uit hoe klein of groot een afbeelding gepresenteerd of afgedrukt dient te worden. Doordat wij met de nieuwste software werken en illustraties maken met vectorprogrammas ben jij voorbereid op de grootste plannen die je je maar kunt bedenken.

Dronebeelden van lelystad Marina Haven Batavia

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

7 + 3 =