Web-applicatie.

Een web-applicatie biedt een uitkomst voor de meest complexe problemen. Een digitale interface om te communiceren met andere apparaten of het verwerken en tonen van data, verzin het en het is mogelijk met een web-applicatie!

Hoekstra Multimedia streeft er naar de beste web applicatie te ontwikkelen voor zijn opdrachtgevers. Dat lukt alleen maar door jou in het ontwerptraject te betrekken!

 

Populaire web-applicaties

Biedt meer dan statische content.

Er is steeds meer vraag naar het bouwen van een web-applicatie en wij begrijpen maar al te goed waarom. Het tijdperk van lokale software en grijze computers is voorbij.

Webapplicaties zijn gemakkelijk te bereiken met de meeste browsers en bieden veel meer ondersteuning dan standaard software.

Met webapplicaties zijn de tofste concepten mogelijk om te realiseren. Denk aan een chatdienst, een reisplanner, een logboek voor de kilometerregistratie, ga zo maar door!

Bovendien is het aanpassen, updaten en repareren van applicaties op afstand  gemakkelijk door slimme versiebeheer integratie via GitHub. Zo hebben wij altijd een back-up voor jou klaarstaan mocht het nodig zijn!

 

Werken met data.

Wij gaan verder dan een ‘mooie’ applicatie, wat dat ook mag inhouden. Toegankelijkheid, performance & gebruiksvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Met een achtergrond in web development en user-experience design realiseren wij een prachtig product dat bij jou past.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het gebruik van Data-visualisatie! Complexe data of ‘big-data’ kan soms erg onoverzichtelijk worden. Hoekstra Multimedia heeft een expertise in het visualiseren en interactief maken van data.

 

Datavisualisatie met D3.js

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

8 + 10 =