Webshop.

Aan de slag op de online markt met jouw handel?
Hoekstra Multimedia ontwikkeld professionele webshops voor alle doeleinden! Of je nou fysieke en/of digitale producten verkoopt. Of misschien zelfs diensten te koop stelt. Wij helpen jou.

Een webshop hoeft niet ingewikkeld te zijn. Laten wij voorop stellen dat wij altijd klaar staan om onduidelijkheden zo snel mogelijk van tafel te vegen. Je kunt altijd rekenen op ondersteuning vanuit Hoekstra Multimedia.

kassasystemen-integreren-hoekstramultimedia

Een webshop die past bij jouw bedrijf.

Net als een fysieke winkel wil je een bepaalde uitstraling naar jouw bezoekers hebben. Hoekstra Multimedia streeft er naar om webshops te ontwikkelen met karakter. Webshops die aansluiten bij jouw imago of dat van jouw bedrijf.

Online kleding verkopen met sale

Veiligheid op #1.

Bij webshops komen een hoop juridische en veiligheidszaken om de hoek kijken. Hoe ga je met de data om van jouw bezoekers en klanten? Wat mag je wel of niet met gegevens doen? En hoe ga je er voor zorgen dat gegevens netjes worden verwerkt en afgeschermd zijn van onbevoegden?

Hoekstra Multimedia heeft veel ervaring met het werken met versleutelde verbindingen en het beheren van (gevoelige) data.

 

Veiligheid van webshop 100%

Beheer zelf de administratie van jouw online winkel.

Beheren van klanten, toevoegen van nieuwe producten, nabestellen van de inventarisatie, financiële cijfers inzien en nog veel meer!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar de sterke eigenschap van een webshop zit ‘m in de automatisering. 

Gemakkelijk werken vanuit een centraal punt. Met verschillende gebruikers en apparaten. Zolang je maar een internetverbinding hebt.

 

 

Webshops zelf bijhouden met een CMS

Verschillende betaalmogelijkheden.

Je wilt jouw klanten natuurlijk zoveel mogelijk van dienst kunnen zijn. Een webshop trekt over het algemeen verschillende klanten aan. Allemaal met eigen voorkeuren.

Hoekstra Multimedia helpt bij het opzetten van meerdere veilige betalingskanalen. Wel zo handig als je meerdere klanten tevreden wilt stellen.

betaalmogelijkheden voor op jouw webshop

Focus op de belangrijke zaken.

Een webshop hoeft niet veel tijd te kosten. Wij richten een webshop zo optimaal mogelijk in waardoor jij meer bezig kunt zijn met zaken die er echt toedoen. 

Automatische inventarisatie, facturatie, verzendbonnen en betalingen verwerken. Zomaar een rijtje van functionaliteiten die jou helpen met het halen van een top-omzet!

Webshops zelf bijhouden met een CMS

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

8 + 13 =