AMOS-IT

8 jul, 2021 | Branding, SEO, Visual Design, Website

Voor AMOS-IT hebben wij een nieuwe marketing website ontwikkeld met een bijbehorende CMS. Amos-IT is een duits bedrijf dat zich inzet voor de digitalisering van de kerkgemeenschappen in Duitsland.

Landingspagina Amos-IT

Vanuit AMOS-IT was de wens dat er een marketing website met een CMD gebouwd kon worden zodat in de toekomst meerdere werknemers aan hetzelfde platform kunnen werken.

Content is in grote lijnen aangeleverd door AMOS-IT. Maar Hoekstra Multimedia heeft ook content (in het Duits!) geschreven voor de organisatie. Uiteraard zijn de teksten gecontroleerd door AMOS-IT zelf.

Diensten AMOS-IT

Voor AMOS-IT is het belangrijk dat hun diensten zo duidelijk mogelijk aan de bezoeker getoond worden. De duitse kerkgemeenschap is iets conservatiever dan de nederlandse kerkgemeenschap. Het doel van de website is om zo visueel en concreet mogelijk aan de gebruiker te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van digitalisering binnen de kerk.

Contactinformatie AMOS-IT

Uiteraard moet AMOS-IT ook te contacteren zijn door de bezoekers. Dat kan via de traditionele contactvormen maar ook via een online contactformulier met een bevestiging of de bezoeker het eens is met de in Duitsland verplichtte ‘Datenschutzerklärung’.

Zelf de website bekijken?

Dat kan via onderstaande knop! Werkt de koppeling niet meer? Laat het ons dan weten dan fixen wij het!

Marketing Website laten bouwen?

Heb jij of jouw organisatie een website nodig of zit je met een ander probleem dat om een digitale oplossing vraagt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

6 + 4 =