Contentcreatie.

Een website, shop of applicatie zonder inhoud is hetzelfde als een auto zonder brandstof. Je wilt dat jouw digitale product presteert. En daarvoor heb je goede content nodig.

Hoekstra Multimedia kijkt samen met jou hoe jouw organisatie of product het beste tot zijn recht komt. Dat doen we door een sterke contentstrategie op te stellen.

Strategie klaar? top! Aan de hand van de nieuwe strategie gaan wij te werk en behalen wij jouw gewenste doelen.

Contentcreatie

Jouw missie in de vorm van een verhaal.

Hoekstra Multimedia is gespecialiseerd in het schrijven van teksten,  storytelling.

Het web is niets zonder tekst. Om jouw verhaal over te brengen gaan wij verder dan het schrijven van een platte tekst. Teksten moeten lekker vlot gelezen kunnen worden. De ogen van jouw bezoekers mogen het scherm niet verlaten. En de teksten moeten vooral gevonden kunnen worden.

Wij verzorgen jouw website of applicatie met voor zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) teksten en content. Zodat jij hoog kunt scoren en veel bezoekers kan trekken!

 

Teksten schrijven, storytelling

Lachen naar het vogeltje.

Een website of applicatie kan nog zulke mooie visuals en teksten bevatten. Maar zonder mooie foto’s is het net een boek zonder plaatjes. Ooit een webshop gezien zonder plaatjes? Of een autobiografie zonder portretfoto?

Hoekstra Multimedia beschikt over professionele apparatuur om mooie beelden te schieten van jouw product, organisatie of ander concept. Tevens verzorgen wij de nabewerking van foto’s.

De foto’s worden voor het web geoptimaliseerd om een snel mogelijk product te behouden.

Actief op Social Media? Ook dan kunnen wij jou helpen door middel van geoptimaliseerde formaten, strakke templates en watermerken toe te passen op het beeldmateriaal. 

 

Fotografie door Hoekstra Multimedia voor jouw website

Lights, Camera, Action!

Video content is sterk en spreekt velen aan. Beeld en geluid is een van de sterkste strategieën om jouw verhaal over te brengen. Hoekstra Multimedia kan jou helpen bij het maken van opnames op locatie. Tevens verzorgen wij de montage van prachtige beelden om tot een sterke videoboodschap te komen.

 

video opnamen en montage

Dronebeelden om van te dromen.

Bekijk alles vanuit een nieuw perspectief. Hoekstra Multimedia beschikt over een DJI Mavic Pro 2. Deze state-of-the-art drone kan videobeelden schieten met een 4K resolutie en foto’s schieten van 20 megapixels!

Mis geen detail en ontdek wat onze vliegende gadget voor jou kan betekenen! 

Dronebeelden van lelystad Marina Haven Batavia

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

15 + 12 =