Electric Car Company

13 jul, 2021 | Branding, SEO, Visual Design, Website

The Electric Car Company (ECC) is een autobedrijf gevestigd in Lelystad. Het bedrijf specialiseert zich in de in- en verkoop van elektrische auto’s. Maar daarnaast kun je ook bij ECC terecht voor advies of auto’s met fossiele brandstof motoren.

ElectricCarCompanyLandingByHoekstraMultimedia

Voor ECC heeft Hoekstra Multimedia de basis gelegd voor het hosten van de webpagina’s en het bouwen van een website. Samen met Nick van Beeten (eigenaar ECC) hebben wij een aantal dagen samen gewerkt aan de website. Al doende leert men!

ElectricCarCompanyAboutUsByHoekstraMultimedia

Zo hebben wij bijvoorbeeld samen gewerkt aan de opbouw van een aantal algemene pagina’s. Maar hebben wij ook ondersteuning geboden bij het opzetten en behouden van een huisstijl naarmate een website groeit.

Wat wij vervolgens hebben gezien is een gedreven ondernemer die met zijn eigen creatieviteit aan de haal is gegaan en een prachtige website zelfstandig weet aan te vullen. Dat is de kracht van een WordPress Content Management Systeem. Handig voor als je elke week nieuwe auto’s in de verkoop hebt staan!

ElectricCarCompanyCollectionByHoekstraMultimedia

The Electric Car Company heeft altijd wel een paar top modellen op voorraad die zo gekocht kunnen worden. Sterker nog, de eigenaar van ECC komt in de meeste gevallen de auto persoonlijk naar jou toebrengen! 

Daarnaast biedt ECC ook een verkoopservice aan waar zij de volledige verkoop en overschrijving van jouw auto uit handen nemen.

Uiteraard levert dat een groter wagenpark op dan drie auto’s. Middels een iFrame is het dan ook mogelijk om dynamisch advertenties binnen te halen die geplaatst zijn op Autoscout24.nl.

Dit is uitermate handig voor een bedrijf als ECC omdat de advertenties altijd geplaatst worden op het platform van Autoscout24.nl. Met als resultaat dat de advertenties die daar geplaatst worden, automatisch gepresenteerd worden op de website van ECC.

ElectricCarCompanyContactByHoekstraMultimedia

Uiteraard wilt ECC hun klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Alle contactgegevens staan overzichtelijk genoteerd in een contactsectie. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van het digitale contactformulier. ECC ontvangt na het invullen van dit formulier alle ingevulde gegevens en pakt vanaf dat punt de communicatie op via de mail.

Zelf de website bezoeken?

Als de link niet meer werkt horen wij het graag!

Marketing Website laten bouwen?

Heb jij of jouw organisatie een website nodig of zit je met een ander probleem dat om een digitale oplossing vraagt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

12 + 6 =