Eet, Proef & Geniet

8 jul, 2021 | Visual Design, Website

Samen met Rick de Boer hebben wij een nieuwe marketingwebsite gebouwd. Rick had een nieuw concept voor ogen dat hij graag op de markt wilde brengen; een luxe catering op maat en op unieke locaties.

Landingspagina Eet Proef en Geniet

Rick wilde voornamelijk zo snel mogelijk aan de slag en had zelf al wat voorwerk gedaan qua styling dat hij voor ogen had bij het concept. Samen met Rick hebben wij gekeken naar een middenweg om zowel de vraag van toegankelijkheid te kunnen beantwoorden als de toepasbaarheid op andere media.

Diensten van Eet Proef en geniet

Belangrijk voor Rick was dat al zijn werkzaamheden en vooral zijn foto’s zo goed mogelijk gebruikt konden worden op de website. Praktisch al het beeldmateriaal dat te zien is op de website van Eet Proef & Geniet is persoonlijk omdat het beelden van Rick zelf zijn.

Rick heeft Hoekstra Multimedia duidelijk aangegeven wat de wensen zijn vanuit Eet Proef & Geniet qua diensten. Het schrijven van de content hebben wij uit handen genomen op basis van zijn wensen en aangeleverde content (beeldmateriaal).

Contactinformatie Eet Proef & Geniet

Voor Eet Proef & Geniet is het belangrijk dat nieuwe of bestaande klanten makkelijk bij de contactgegevens kunnen komen van de orgasnisatie. Men kan op verschillende manieren contact opnemen met Eet Proef & Geniet. Dit kan middels traditionale contactmethoden als een mail of telefoonnummer. Maar ook via een online contactformulier dat mails verstuurd naar de eigenaar.

Zelf de website bekijken?

Dat kan zeker! Doet de koppeling het niet meer? Laat het ons dan weten dan gaan wij het oplossen!

Een marketing website laten bouwen?

Geheel vrijblijvend contact met Hoekstra Multimedia op en samen kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen!

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

11 + 10 =