China Fantasy

18 jun, 2021 | Branding, SEO, Visual Design, Website

China Fantasy is een waar begrip in Hoofddorp. Een Chinees restaurant met een ware reputatie zowel nationaal als internationaal.

Om die reden heeft Hoekstra Multimedia gekozen voor een vernieuwende marketing website waar de huisstijl van China Fantasy terug te vinden is. 

Landingspagina van China Fantasy, Restaurant in Hoofddorp

Belangrijk voor China Fantasy is dat de maandelijkse acties en hun main services goed in beeld zijn. Daarnaast moest er wel rekening gehouden worden met de wat oudere doelgroep van het restaurant die er al heel lang komt. Vandaar dat aan de uiterlijke styling van het restaurant niet veel is veranderd ten opzichte van wat eerder online stond.

chinafantasy_foodticket

De koppeling tussen de website en China Fantasy zorgt er voor dat bezoeker gemakkelijk via een online bestelportaal kunnen beginnen met het bestellen van eten aan huis.

Door het duidelijke gebruik van kleur en fonts is het voor de ontwikkelaar van foodticket makkelijk om dezelfde stijl door te voeren. Super belangrijk voor de identiteit van China Fantasy.

chinafantasy_actiemenu

Het restaurant heeft om de twee maanden een nieuw actiemenu. Het menu kan gemakkelijk vervangen worden doordat op de achtergrond van de website een WordPress omgeving draait. Dit is een Content Management System (CMS) waar meerdere gebruikers op kunnen inloggen en aanpassingen kunnen doen afhankelijk van hun toegewezen rechten.

Digitaliseren van restaurantmenus

Het afhaalmenu en het normale menu waren voorheen alleen als afbeelding te zien op de website. Wij hebben samen met China Fantasy het complete menu gedigitaliseerd wat de toegankelijkheid en SEO van de website bevorderd.

Nu kunnen bezoekers snel en gemakkelijk op de manier hoe zij het liefste navigeren door het menu heen.

MultiLanguage Website

Vanwege de locatie van het restaurant in Hoofddorp kent China Fantasy veel internationale gasten. Om die reden hebben wij er voor gezorgd dat de website multi-language support heeft. De gebruiker kan op elke gewenste pagina schakelen van Nederlands naar Engels. De vertaling dient handmatig te worden gedaan waarna er altijd een dynamische koppeling tussen verschillende talen ontstaat. Zo is het mogelijk om in de toekomst ook andere talen toe te voegen!

Zelf de website bekijken?

Dat kan via onderstaande knop! Werkt de koppeling niet meer? Laat het ons dan weten dan fixen wij het!

Marketing Website laten bouwen?

Heb jij of jouw organisatie een website nodig of zit je met een ander probleem dat om een digitale oplossing vraagt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

12 + 11 =