Dutch Business Limousine

18 jun, 2021 | Branding, SEO, Visual Design, Website

Dutch Business Limousine is een toonaangevende limousine service in Nederland. Voor zowel nationale als internationale (met name Amerikaanse) klanten bieden zij diensten op maat aan. Hoekstra Multimedia heeft voor Dutch Business Limousine veel uit handen genomen. Denk aan Visual Design, Brand Identity Design, Content Creation, Webdesign en development. Daarnaast hebben wij DBL ook geholpen met het verhuizen naar een nieuwe hostingpartij waardoor de snelheid van de website enorm is gestegen en voldoet aan de laatste updates.

DutchBusinessLimousine_landingspagina

Dutch Business Limousine streeft er naar om een state of the art limousine dienst te zijn voor verschillende partijen. Zij willen voornamelijk een doelgroep bereiken dat meer wilt dan een simpele taxi-rit van ‘a’ naar ‘b’.

Daarnaast had DBL nog geen eigen brand identity of website. Het moest voornamelijk een luxe uitstraling krijgen met een link naar dat het om een nederlandse organisatie gaat.

DutchBusinessLimousine_chat

DBL had de vraag of het mogelijk was om snel en gemakkelijk in contact te kunnen komen met de bezoekers van de website. Mailverkeer wordt voornamelijk als langzaam ervaren.

Om die reden hebben wij een livechat toegevoegd aan de online omgeving van DBL. Deze chat is gekoppeld aan een web-applicatie of mobiele applicatie waar de chauffeur vervolgens gemakkelijk kan chatten met de bezoeker van de website.

DutchBusinessLimousine_reserveren

Omdat DBL te maken heeft met veel Amerikaanse klanten was er een vraag of het bestaande reserveringssysteem vanuit Amerika geïmplementeerd kan worden in de website. Uiteraard was dit geen enkel probleem en kunnen de bezoekers nu reserveren via het systeem dat zij gewend zijn!

DutchBusinessLimousine_services

Dutch Business Limousine wilt zich onderscheiden op de markt en heeft daarom verschillende maatwerk diensten ter beschikking voor de klanten. Om die reden hebben wij er voor gekozen om de diensten op verschillende manieren en plekken op de website te plaatsen. Zo is er een overzichtspagina, detailpagina en wat interne links naar de betreffende pagina’s opgezet.

DutchBusinessLimousine_indepthServices

Dutch Business Limousine beschikte nog niet over een eigen huisstijl en logo. Wij hadden de eer om voor DBL deze problemen op te lossen met als resultaat; een hele tevreden klant. Wist je trouwens dat de chauffeurs van DBL een oranje stropdas dragen met een metalen speldje met hun logo erop?

Zelf de website bekijken?

Via onderstaande knop ga je makkelijk naar de website van DBL. Doet de link het niet? Laat het ons weten!

Marketing Website laten bouwen?

Heb jij of jouw organisatie een website nodig of zit je met een ander probleem dat om een digitale oplossing vraagt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

15 + 3 =