Over Hoekstra Multimedia.

Begonnen als een hobby.

Een verre reis naar Japan was de trigger om de wereld van het web te betreden. Oprichter Robert Hoekstra wilde via een reisblog familie en vrienden up-to-date houden. Er was veel keuze maar weinig ruimte voor persoonlijke toevoeging. Dus besloot Robert zelf aan de slag te gaan met het opzetten van een reisblog.

Het maken van de reisblog bleek leuker te zijn dan het daadwerkelijk bijhouden van de verslagen. Vanuit deze interesse was de keuze voor een studie snel gemaakt. HBO Communication & Multimedia Design. Een opleiding waar studenten worden opgeleid tot digital interactive designers.

Van Hobby naar RFH Webdesign.

Vanuit een hobby is een skillset ontstaan waar veel vraag naar was. En dus werd in 2014 RFH Webdesign opgericht. Een webdesign bureau voor ondernemers. Gericht op corporate websites en e-commerce webshops.

Robert Hoekstra - Oprichter Hoekstra Multimedia

Van RFH Webdesign naar Hoekstra Multimedia.

Zeven jaar verder, juni 2021. RFH Webdesign neemt de handelsnaam van Hoekstra Multimedia aan. De werkzaamheden van RFH Webdesign strekken verder dan het schrijven van content. De naam RFH Webdesign volstaat niet meer voor het uitgebreide dienstenpakket dat aangeboden wordt. 

Passie voor digitale techniek.

Uiteindelijk doet Hoekstra Multimedia het allemaal voor waar Robert is begonnen. Digitale oplossingen bieden voor opdrachtgevers waar de eindgebruiker centraal staat. Zo Hoekstra Multimedia sterke en toegankelijke producten maken waar de gebruikerservaring gewoon goed is.

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

6 + 1 =