Website.

Een website is tegenwoordig onmisbaar. Het is het digitale visitekaartje van een product of organisatie. Hoekstra Multimedia heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites.

Samen met jou.

Hoekstra Multimedia begrijpt hoe complex een product of onderneming kan zijn.

Samen met jou gaan wij kijken waar jouw product, organisatie of ander idee om draait. Pas nadat wij goed in kaart hebben gebracht wat de vereisten zijn, gaan wij over tot het opstellen van een ijzersterke strategie.

 

Elke pixel telt.

Contentstrategie is van groot belang bij het presenteren van jouw organisatie of product. Wij denken mee bij de presentatiemogelijkheden.

Zo helpen wij bij het schrijven van sterke SEO teksten. Ontwikkelen wij toffe foto & videomontages (did anyone say drone beelden?). En helpen wij bij het ontwerpen van jouw digitale & fysieke uiterlijk naar de buitenwereld!

Zo halen wij alles uit de kast om voor jou het beste product te lanceren op het world wide web!

 

Iedereen doet er toe.

Wij gaan verder dan een ‘mooie’ website, wat dat ook mag inhouden. Toegankelijkheid, performance & gebruiksvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Met een achtergrond in web development en user-experience design realiseren wij een prachtig product dat bij jou past.

 

Volgens de regels.

Een website is onmisbaar. Maar verplichte documenten en richtlijnen zijn ook onmisbaar in de wereld van webontwikkeling. Hoekstra Multimedia helpt jou graag bij het schrijven van legale documenten die bij jou passen. Daarnaast gaan wij zorgvuldig om met de website en zorgen wij er voor dat de website aangemeld wordt bij de juiste kanalen.

Koffie?

Heb jij een vraag of benieuwd wat Hoeksta Multimedia voor jou kan betekenen? Plan een afspraak in via onze contactgegevens of webformulier. En dan bespreken wij jouw wensen onder het genot van een kop koffie op locatie of virtueel!

5 + 1 =